Bli kjent med foredragsholderne
på Insight 2019

Foredragsholdere

Har statsråd Nikolai Astrup det samme synet på digitalisering som en 15-årig technerd fra Canada? Hva sier teknologitrendene og hva ligger i kortene – og er det Magic Ahead? På Insight 2019 får vi innsikt fra hele spekteret – fra ministeren og tenåringen til direktøren og fageksperten.

På Insight har vi et aktuelt og variert program som skal gi oss noe å tenke på. Mandag 20. mai samles vi til foredrag og debatt i plenum. Med kjente navn og ledere på talerstolen garanterer vi inspirasjon og god innsikt. Flere foredragsholdere annonseres fortløpende.

På tirsdag 21. mai kan du sette sammen ditt eget program. Velg fra listen med 25 foredrag i parallelle sesjoner og lag din egen agenda etter interesseområde og bransje. Ledere fra offentlig sektor og næringsliv står klare til å informere og inspirere, sammen med fageksperter fra EVRY og våre teknologipartnere. I parallellsesjonene tirsdag har vi både teknologiforedrag og innhold tilpasset offentlig sektor, retail, forsikring og andre bransjer.

Louise Fuchs

Konferansier

Louise Fuchs

Kommunikasjonsdirektør i Kolonial.no

Kommunikasjonsdirektør i Kolonial.no, styremedlem i TENK (tech-nettverket for kvinner) og konferansier på Insight 2019.

Louise Fuchs er digital dynamitt, direktør, fagnerd, konferansier og foredragsholder om temaer som digitale trender, kommunikasjon, ledelse og teknologi. Louise har tidligere vært kommunikasjonssjef for produkt og teknologi i Schibsted og CEO i United Influencers International, før hun begynte i sin nåværende rolle som kommunikasjonsdirektør i Kolonial.no.

Mandag

Kimberly Lein-Mathisen

Daglig leder, Microsoft Norge

Kimberly er utnevnt til en av Norges fremste kvinnelige ledere innenfor teknologi av Abelia og Oda Nettverk og til en av Norges mest innflytelsesrike ledere av Kapital. Hun er svært engasjert i hvordan teknologi og mangfold kan løfte Norge.

Lein-Mathisen har mer enn 20 års erfaring fra internasjonale selskaper innenfor forbruksvarer, farmasøytiske produkter, media og teknologi. Hun har vært administrerende direktør i Lilleborg og hatt ulike lederroller i selskaper som Eli Lilly og Procter & Gamble. Kimberly har styreerfaring fra blant annet Abelia, NHST (Dagens Næringsliv), Meda, Borregaard og Kappa Bioscience og hun har en BSc i Industrial Engineering fra University of Illinois og MBA fra Harvard Business School.

Foto: Sturlason, UD

Mandag

Nikolai Astrup

Digitaliseringsminister

Nikolai Astrup er politiker i Høyre, statsråd i Erna Solbergs regjering og Norges første digitaliseringsminister.

Astrup kommer til Insight for å fortelle om planene for digitaliseringen av Norge. Hvilke utfordringer står vi ovenfor og hvordan møter vi fremtiden?

Anne Grethe Solberg

Mandag

Anne Grethe Solberg

Forsker og lederutvikler

Anne Grethe Solberg er sosiolog, bedriftsrådgiver og tidligere hodejeger.

Hun jobber som selvstendig konsulent på feltet kjønnsbalanse i organisasjoner og har i tillegg en deltidsstilling som forsker II ved OsloMet.

Per Hove

Mandag

Per Hove

Konsernsjef, EVRY

Per Kristian Hove har vært konsernsjef i EVRY siden november 2018. Vi treffer ham på scenen i plenumssesjonen mandag.

Per Hove har tidligere vært leder i globale IT-selskaper som Oracle og HCL og har hatt ulike lederroller i EVRY siden 2015. Med 20 års erfaring fra IT – og teknologiselskaper har han betydelig kompetanse på digital transformasjon og endringsledelse og leder nå nærmere 9.000 ansatte i 9 land. Per er opptatt av at EVRY skal bidra til digitalisering og modernisering av samfunnet og at vi må ha mangfold og riktig kompetanse for å kunne skape vekst – Magic Ahead!

Tanmay Bakshi

Mandag

Tanmay Bakshi

Verdens yngste IT-guru, Canada

Programmerer, AI-ekspert, tech-entusiast og 15 år gammel foredragsholder.

Tanmay Bakshi, kun 15 år, har programmert siden han var 5 og utviklet sin første app da han var 9 år. Gjennom sin egen YouTube-kanal ble han også den yngste Watson-utvikleren til IBM. Hva kan Tanmay og den kommende generasjonen lære oss om hva som venter i fremtiden?

Mandag

Lior Div

Chief Executive Officer and Co – Founder of Cybereason

Lior Div is an expert in hacking operations, forensics, reverse engineering, malware analysis, cryptography, and evasion.

Previously, Liv served in unit 8200 of the Israeli Intelligence Corps as a commander of a cyber security team, where he received a Medal of Honor. Prior to co–founding Cybereason Lior founded a cyber security services company that provided security to Israeli government agencies.

Jostein Emmerhoff

Mandag

Jostein Emmerhoff

Leder for utviklingsavdelingen til SpareBank 1 Banksamarbeidet

Jostein Emmerhoff leder et av Norges største inhouse utviklingsmiljøer innen bank og finans. Avdelingen, som i dag består av 20 kryssfunksjonelle, autonome team, lager digitale løsninger for de 14 bankene i SpareBank 1-alliansen.

SpareBank 1 har i de senere årene gjennomgått store endringer i hvordan de utvikler digitale løsninger. Det har blitt jobbet målrettet med å skape en moderne utviklingsoperasjon, basert på «Lean» produksjonsfilosofi og smidig-prinsipper. Emmerhoff har jobbet som både utvikler, teamleder, prosjektleder og leder innenfor ulike utviklingsorganisasjoner, og har vært sentral i arbeidet med den smidige transformasjonen til SpareBank 1.

Merete Ostby

Mandag

Merete Østby

Prosjektleder, Yara

Merete Østby fra Yara forteller om Yara Birkeland – verdens første autonome og elektriske containerskip.

Det batteridrevne skipet «Yara Birkeland» skal erstatte 40.000 vogntogturer i året mellom Yaras gjødselfabrikk på Herøya ved Porsgrunn og havnene i Brevik og Larvik. Det selvkjørende skipet bidrar til en betydelig reduksjon i både forurensing og trafikk i regionen. All lasting, lossing og transport på land skal også være autonomt og utslippsfritt. EVRY skal, som en av Yaras nøkkelpartnere i det komplekse prosjektet, utvikle IT-systemet som knytter dataflyt ved lasting av containere sammen med , transport til kaia og skipet.

Dette spennende prosjektet får vi høre mer om på Insight når Yaras prosjektleder Merete Østby står på scenen sammen med Roger Johannessen, som er prosjekteier i EVRY.

Mandag

Anders Hvid

Co-founder and partner, DareDisrupt

Anders Hvid is an honest rebel looking to create disruptive change where it is needed.

He is a co-founder and partner in DareDisrupt, member of the SIRI Commission, former advisor to the EU commission, former advisor to the Minister of Education, author of two books – Face the Future 2014 and Grib Fremtiden (Danish) 2018, for seven years he was faculty member and the Danish ambassador for Singularity University. He is a requested speaker and commentator in the media and press on the topics of emerging technology, disruption and the future of business and society. Over the last four years Anders has been delivering more than 200 keynotes in more than 20 countries.

Mandag

Heidrun Reisæter

Teknologidirektør i NRK

Heidrun Reisæter er direktør i NRK med ansvar for produktutvikling, teknologi og produksjon.

Hun har jobbet i mediebransjen siden 2003, med hovedvekt på utvikling av digitale tjenester og forretningsmodeller for Schibsted, VG og NRK.

Mandag

Trine Larsen

Partner i Hammer & Hanborg

Trine Larsen er hodejeger og partner i konsulenthuset Hammer & Hanborg. Hun har over 15 års erfaring med rekruttering av ledere og spesialister. I tillegg blogger hun og er jobbekspert for Nettavisen.

Trine har et stort engasjement og kunnskap om den digitale transformasjonen og det nye arbeidslivet. Hun er en tydelig stemme i samfunnsdebatten og har utstrakt kunnskap i spørsmål rundt digitaliseringen av arbeidslivet. Trine er en Change Maker.

Mandag

Silje Arnesen

VP Financial Services - Head of Digital Banking Channels, EVRY

Silje Arnesen har bred erfaring med å lede digital transformasjon gjennom implementering av ny forretningsstrategi for å møte raske endringer i markedet.

Silje har ledet omfattende business performance-prosesser, for eksempel i digitaliseringen av Dagens Næringsliv «fra papir til digital multikanal», i motekonsernet Høyer «fra fysisk norske luksusbutikker til avansert netthandel i en global konkurranse», i softwareselskapet Visma «Den digitale kundereisen, fra fysiske til selvbetjente kanaler». I dag er hun leder for digitale kanaler for bank og finans (Customer Centric Banking Channels) i Financial Services i EVRY.  

Tirsdag

Lior Illouz

Strategic Partner Manager, Workplace by Facebook

Lior Illouz er ansvarlig for partnerne til Workplace by Facebook i Norden og Storbritannia. Han leder blant annet samarbeidet med EVRY på løsninger og prosjekter med norske kunder.

Workplace by Facebook er en ny måte å samhandle og kommunisere på internt i virksomheter, basert på funksjonaliteten til Facebook.

Anurag Shukla

Tirsdag

Anurag Shukla

Sikkerhetsdirektør/CISO Broadnet

Tirsdag

Maria Archontoulis

Senior Strategic Partnership Manager, DNB

Maria har sin bakgrunn som markedsfører, med operasjonell erfaring innen personalisert og automatisert 1:1 kommunikasjon og kampanjer. De siste årene har hun tatt en ny retning innen forretningsutvikling. Maria har ledet brukerdrevne designsprints og innovasjonsprosjekt.

Maria startet nylig i DNB, i rollen som Strategisk Partneransvarlig i New Business. Hun jobber med strategiske partnere på tvers av andre bransjer enn finans og i DNB er partnerskap identifisert som et viktig element i det å lykkes med innovasjon. Maria brenner for å skape unike kundeopplevelser og tjenester som forenkler hverdagen til mennesker!

Tirsdag

Kirsti Aas Olsen

Direktør for administrasjon og administrativ effektivisering, Nye Drammen kommune

Kirsti Aas Olsen er ansvarlig for områdene administrasjon og administrativ effektivisering i Nye Drammen kommune.

Aas Olsen er utdannet ingeniør, adjunkt og innen ledelse og jus. Hun var tidligere HR- og utviklingsdirektør i Drammen kommune. Med 13 år i ledelsen i Drammen og sju år i Nedre Eiker kommune, har Aas Olsen lang fartstid som kommunal toppleder. Hun er optimist, løsningsorientert og liker å samhandle.

Tirsdag

Nicolay Moulin

Direktor offentlig sektor, EVRY

Nicolay er ansvarlig for forretningsområdet offentlig sektor i EVRY.

Han er også, med bakgrunn i sin tidligere rolle som ansvarlig for GDPR-tilbudet til EVRYs kunder, en profilert foredragsholder og selskapets talsperson og ekspert på fagområdene stordata og personvern.

Tirsdag

Hans T. Wiig

Nettredaktør og Workplace-ansvarlig, Nye Drammen kommune

Wiig er ansvarlig for Workplace og med i arbeidsgruppa for innføring av ny samhandlings- og kommunikasjonsløsning i Nye Drammen kommune.

Hans T. Wiig er nettredaktør i Drammen kommune, og har bakgrunn fra Universitetet i Oslo og NRK. Han er utdannet cand. philol. ved UiO. Nye Drammen kommune er en sammenslåing av kommunene Drammen, Svelvik og Nedre Eiker.

Tirsdag

Arne Magnus Soland

Produktspesialist, Cisco

Soland er produktspesialist i fagområdet Collaboration.

Han har lang erfaring i å jobbe med ulike typer samhandlingsløsninger.

Tirsdag

Lars Marius Opsal

Regional Director, Northern Europe i Pexip

Lars Marius Opsal har 12 års erfaring med videokonferanseløsninger.

Han har jobbet i Tandberg, Cisco og nå Pexip. Lars Marius har en Bachelor of Business og en MBA.

Tirsdag

Per Martin Botten

Country Manager Norway i Pexip

Per Martin Botten har mer enn 15 års erfaring fra norsk IT-bransje.

Bakgrunnen til Per Martin spenner fra nettverkssikkerhet via Unified Communication til datasenterteknoliger. Han har hatt ulike roller i Forsvaret, Umoe IKT (nå Atea), Datametrix (nå Telenor), Hewlett Packard Enterprise og Aruba.

Tore Bjelland

Tirsdag

Tore Bjelland

Administrerende direktør, Oracle Norge

Tore Bjelland begynte i Oracle Norge i november 1999, der han har hatt ulike roller i salg før han ble leder av Technology Sales i 2004. Tore har vært administrerende direktør i Oracle Norge siden oktober 2008 og han er også styremedlem i IKT-Norge.

Tirsdag

Freddie Rinderud

Senior Advisor i Radar

Freddie Rinderud er analytiker og senior advisor hos Radar, Nordens ledende leverandør av faktabasert innsikt om IT-økosystemet.

Freddie har bakgrunn som CIO og er i dag strategisk rådgiver for noen av Nordens største IT-leverandører og IT-kunder. Han er også forfatter av flere internasjonalt publiserte rapporter, blant annet «Den perfekta stormen: Industrialiseringen av IT» (2017). Freddie Rinderud er basert i Sverige.

Tirsdag

Jonathan Holtby

Community Manager, The Hub of All Things

Jonathan Holtby er Community Manager i The HAT.

The Hub of All Things er en desentralisert løsning, en slags mikroserver, til lagring og deling av personlige data som du eier og styrer selv og som kan brukes på tvers av dingser. Økosystemet til The HAT består av flere virksomheter og organisasjoner som jobber sammen for å gjøre internett bedre for oss alle.

Tirsdag

Jens Nørve

Avdelingsdirektør i Difi

Jens Nørve er avdelingsdirektør i Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi).

Nørve leder Difis arbeid på fagområdene Digital transformasjon (TDT), Innovasjon og brukerretting (TIB).

Tirsdag

Andreas Hæhre

Leder Garanti i Söderberg og Partners

Andreas Hæhre er leder for garanti i Söderberg & Partners.

Söderberg & Partners er et av Nordens største selskap innen forsikringsmegling og forsikringsrådgivning. Konsernet har i dag 1800 medarbeidere fordelt på 70 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Luxemburg og Spania. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

Sigrun Syverud

Tirsdag

Sigrun Syverud

Gründer og daglig leder i Fjong

Fjong er en digital plattform for leie og utleie av klær og er også kalt Skandinavias største klesskap.

Sigrun er gründer og daglig leder i klesdelingsplattformen Fjong. Bakgrunnen for å starte Fjong var frustrasjonen over det store overforbruket av klær som er med på å gjøre klesindustrien til bransjen som forurenser nest mest i verden. Fjong har blitt veldig populær på kort tid og satte våren 2018 dobbel norgesrekord i crowdfunding – med både høyest hentede beløp og høyest andel kvinnelige bidragsytere (83%).

Sigrun har en master i finans fra NHH, en bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra Humboldt Universitet i Berlin og jobbet med corporate finance før hun ble gründer.

Turid Grotmoll

Tirsdag

Turid Grotmoll

Administrerende direktør i Fremtind

Turid Grotmoll er adm. direktør i Fremtind, et forsikringsselskap eid av SpareBank 1 og DNB, og styreleder i Finans Norge.

Fremtind Forsikring er landets tredje største forsikringsselskap. Forsikringsbransjen preges av disrupsjon og et akselererende behov for digital transformasjon. Nye aktører, økosystemer og forretningsmodeller fostres frem i økende fart. Turid Grotmoll vil dele sine tanker om de viktige endringene skadeforsikring står ovenfor i tiden som kommer. Grotmoll har tidligere blant annet vært konsernsjef i SpareBank 1 Gruppen og har utdannelse som ingeniør, lærer og en master fra BI.

Geir Holmgren

Tirsdag

Geir Holmgren

Administrerende direktør i Storebrand Livsforsikring

Geir Holmgren er administrerende direktør i Storebrand Livsforsikring, en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing og forsikring. 

Geir er utdannet aktuar, og startet sin karriere i Storebrand i 1997. Siden 2012 har han vært administrerende direktør for Storebrand Livsforsikring AS og konserndirektør i Storebrand ASA med ansvar for bedriftsmarkedet.

Erik Skar

Tirsdag

Erik Skaar

Co-founder og daglig leder i InsurTech selskapet Tillit.

Erik Skaar er co-founder og daglig leder i InsurTech selskapet Tillit

Tillit ble etablert i 2017 og utvikler en løsning for forsikring av bruksgjenstander. De er vinner av Nordens første InsurTech akselerator og alumni av DNB NXT akseleratoren. Erik startet sin karriere innen forsikring hos Lyberg & Partnere i 2015. Gjennom arbeidet med Tillit har Erik fått en unik kjennskap til FinTech/InsurTech i Oslo og Skandinavia.

Til Insight kommer Skaar til å fortelle hvordan ny teknologi og nye idéer åpner for spennende forretningsmodeller innen forsikringsbransjen.

Egil Årrestad

Tirsdag

Egil Årrestad

Daglig leder, Gjeldsregisteret

Gjeldsregisteret er et av de nye, nasjonale gjeldsregistrene som har fått konsesjon av Barne- og likestillingsdepartementet.

Egil Årrestad kommer til Insight for å snakke om Gjeldsregisteret, som i 2019 vil samle oversikt over forbrukeres usikrede gjeld. Et sentralt spørsmål er om det nye registreret vil hemme en handelsnæring som allerede opplever store utfordringer? Egil Årrestad har har bred erfaring fra prosjekt- og endringsledelse og spisskompetanse på offentlige registre, kreditt- og markedsinformasjon.

Oliver Frettloehr

Tirsdag

Oliver Frettloehr

Senior Cyber Underwriter, Munich Re

Munich Re er et av verdens største forsikringsselskap innen reassuranse og er ledende globalt på cyberforsikring.

Oliver Frettloehr jobber til daglig med cyberforsikring ved hovedkontoret til Munich Re i München og vil sammen med sin kollega Uwe Schindler dele innsikt basert på egne erfaringer i et globalt perspektiv.

Owe Schindler

Tirsdag

Uwe Schindler

Senior Cyber Underwriter, Munich Re

Munich Re er et av verdens største forsikringsselskap innen reassuranse og er ledende globalt på cyberforsikring.

Uwe Schindler jobber til daglig med cyberforsikring ved hovedkontoret til Munich Re i München og vil sammen med sin kollega Oliver Frettloehr dele innsikt basert på egne erfaringer i et globalt perspektiv.

Even Rognan

Tirsdag

Even Rognan Lutnæs

CIO, Moelven Industrier

Moelven er et skandinavisk industrikonsern som produserer byggevarer og systemer for byggebransjen – trevarer til hus og industri, limtre, byggmoduler, fleksible kontorløsninger, flis og bioenergi. 

Konsernet har 36 produksjonsselskaper fordelt på 45 steder i Norge og Sverige, samt salgskontorer i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Polen. Moelven har 3500 ansatte.

Trond Fidje

Tirsdag

Trond Fidje

Direktør, Felleskjøpet

Felleskjøpet er en leverandør som ønsker å være viktig for verdiskapning, innovasjon og effektiv drift i norsk landbruk.

Trond Fidje har lang erfaring fra norsk matproduksjon gjennom flere år i styreverv og lederroller, blant annet som administrerende direktør i Prior. Trond kommer på Insight for å fortelle om kunstig intelligens i fjøset i sitt foredrag «Den digitale bonden».  

Lisa Olsson

Tirsdag

Lisa Olsson

Head of Strategy and Digital Development, Lfant

Lfant – innovasjonsavdelingen til svenske Länsförsäkringar – jobber frem løsninger som kombinerer erfaring fra mennesker, business og teknologi til å skape verdi for oss alle.

Lisa skal vise oss en helt ny måte å lære opp barn i trafikksikkerhet. Med gamingteknologi og augmented reality (AR) er målet å redusere antall trafikkulykker med barn involvert og forhåpentligvis redde liv.

Tirsdag

Tor Wallin Andreassen

Direktør ved Center of Service Innovation, NHH

Tor W. Andreassen er professor ved Norges Handelshøyskole og direktør for Center for Service Innovation (CSI).

Tor er også en anerkjent debattant og foredragsholder om blant annet varehandel og digitalisering.  På Insight treffer vi ham på dag to i parallellsporet Bare butikk med foredraget «Hvordan gjøre butikken relevant og interessant – igjen?»

Tirsdag

Per Kristian Mengshoel

Direktør Innovasjon og utvikling, Norsk Tipping

Per Kristian sitter i styringsgruppen for innovasjonslaben Colab, et utviklingssamarbeid mellom nasjonale spillselskaper i seks land.

Norsk Tippings visjon er «vi gir drømmen en sjanse» som favner både spillerne og overskuddsmottakerne. Samfunnsoppdraget til selskapet er å tilby et ansvarlig og attraktivt spilltilbud der overskuddet går tilbake til samfunnet.

Runar Myhre

Tirsdag

Runar Myhre

CIO i Bertel O. Steen

Bertel O. Steen med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap og importerer bilmerkene Mercedes-Benz, smart®, Peugeot, Kia og Fuso.

Konsernet har et landsdekkende forhandlernett som distribuerer konsernets bilmerker og et eiendomsselskap som forvalter en eiendomsportefølje på ca. 160 000 m2 knyttet til bil og annen næringsvirksomhet. Bertel O. Steen har omkring 2 000 medarbeidere og hovedkontor i Lørenskog kommune.

Terje Løken

Tirsdag

Terje Løken

CDO/Digitalsjef i Storebrand

Terje Løken er Chief Digital Officer i Storebrand med ansvar for vekst ved hjelp av digitale kundeopplevelser.

I løpet av sine 11 år i ulike posisjoner i Storebrand har Terje vært involvert i utviklingen og implementeringen av IT-strategien for selskapet. Han har også vært sentral i etableringen av Storebrands strategi for å distribuere produkter og tjenester i digitale kanaler.

Tirsdag

Per Anders Jørgensen

Customer Engineer i Google

Per Anders har ansvaret for å hjelpe kunder med løsninger for modernisering, innovasjon og overgangen fra «on-premise» til skybaserte løsninger.

På Insight deler han sammen med Storebrand erfaringer fra arbeidet med å flytte forsikringsselskapets digitale kundetjenester til skyen.

Last ned presentasjonen til Per Anders.

Jake Petersen

Tirsdag

Jake Petersen

Partner og CEO i Miinto.no

Jake er Managing Director Partner i Miinto.com. Han leder et team av talentfulle og suksessfulle mennesker og har brukt kort tid på å gjøre Miinto.no til en suksessfull nettbutikk for klær og mote, som er høyt ansett og respektert av designere, retailere og motebevisste over hele Norge. Jake har lang erfaring fra salg og markedsføring innen servicebransjen i Skandinavia.

Tirsdag

Kristin Kopland

IKT-sjef, Diakonhjemmet sykehus

Kristin Koplands presentasjon på Insight handler om planlegging, nytteverdi og gjennomføring av IT-prosjekter i helsesektoren.

Hun er IKT-sjef ved Diakonhjemmet sykehus og holder foredrag sammen med Morten Duesund, som er Head of Program & Project Management i EVRY.

Anders Morthen

Tirsdag

Anders Morthen

Direktør for tjenester, Innovasjon & Prosjekter, Telenor

Ander Morthen er direktør for tjenester, innovasjon & prosjekter, Mobil, i Telenor Norge.

Han er en resultatorientert og visjonær leder med en internasjonal karriere innen digital produktutvikling og produktledelse. Han er drevet av design thinking, lean og agil praksis og har lang erfaring i å lede digitale forretningsutviklings prosesser i en stor organisasjon.

Foto: Esben Johansen, Abelia

Tirsdag

Kjetil Brun

Direktør for næringspolitikk og samfunnskontakt i Abelia

Kjetil Brun startet i Abelia som fagsjef for IKT og digitale næringer i 2015 og er nå konstituert direktør for områdene næringspolitikk og samfunnskontakt.

Brun var tidligere teknologi- og digitale medier-sjef i PR-konsernet Burson-Marsteller. Han har også bransjeerfaring fra ulike rådgiverstillinger i Microsoft og bakgrunn som seniorrådgiver i PR-selskapet Agendum. Brun er utdannet innen økonomi og IT-ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Foto: Shifter

Tirsdag

Even Heggernes

Daglig leder i Nabobil.no

Even Heggernes er administrerende direktør i Nabobil. Han kommer til Insight for å snakke om delingsøkonomi og nye forretningsmodeller.

Even har tidligere vært nordensjef i AirBnB, før han overtok som leder av Nabobil. I dag er over 6.500 biler utleid over 120 000  ganger ved hjelp av tjenesten. Han har også hatt en sentral rolle i debatten rundt delingsøkonomi i Norge og vil dele sine tanker om dette i en paneldebatt under Insight.

Tirsdag

Kasper Lyhr

CEO, FirstAgenda

Kasper Lyhr leder det danske startupselskapet First Agenda.

FirstAgenda bruker ny teknologi til å levere smarte møteløsninger som i følge selskapet vil «forandre deg og kollegene dine til superstjerner i møtenes verden». First Agendas Meeting Optimization Platform er laget for å forbedre og effektivisere alt som handler om møter, fra innkalling og utsendelse av agenda til selve gjennomføring av møtet – og det som skal følges opp etterpå!

Arne Grini

Tirsdag

Arne Grini

Leder utvikling- og tjenesteleveranse, Eidsiva marked

Arne Grini har jobbet 7 år i energibransjen og leder nå området for utvikling og tjenesteleveranse i Eidsiva marked.

Arne har tidligere vært i Telenor i 16 år og har også flere års erfaring som selvstendig konsulent. Han er utdannet sivilingeniør i datateknikk og kybernetikk ved NTH/NTNU og bedriftsøkonom fra BI og har i tillegg en Master of Management fra BI, Senter for lederutdanning.